mjesec ljubavi

Želimo Vam uljepšati ovaj mjesec ljubavi  i priuštiti nezaboravne trenutke koje ćete zauvijek pamtiti. Jedan od najromantičnijih poklona za Valentinovo koji možete pokloniti onome koga volite je kvalitetno vrijeme provedeno zajedno.

Uživajte u čistom opuštanju i prepuštanju  u romantičnoj atmosferi Vip Spa Oaze Balance Diamant Centra. Odaberite jedan od tretmana i prepustite se čokoladnoj fantaziji kreiranoj baš za vas!

Ponuda vrijedi od 01.02.21. - 28.02.21.

chocolate duet
VALENTINE'S CHOCOLATE DUET

Vip Spa Oaza -romantični ambijent za dvoje, 90min

  • Hidromasažna kupka
  • 2x Masaža cijelog tijela sa hranjivim maslacem od čokolade
  • Čaša šampanjca i čokoladni zalogaj

Mirisna kupka, s kojom započinje ovaj romantični program za dvoje,  iznimno omekšava i njeguje kožu te je priprema za masažu koja slijedi.  U masaži se koristi čokoladni maslac čija je formula bogata antioksidansima i vitaminom E za hidrataciju i regeneraciju kože, a opuštajući pokreti masaže smanjuju napetost i nakupljeni stres  te vas oboje vraćaju u željeni balance.

Romantični doživljaj upotpuniti će čaša pjenušavog šampanjca i čokoladni zalogaj.

PROMO CIJENA: 790KN / 90MIN

chocolate retreat
VALENTINE’S CHOCO RETREAT

Vip Spa Oaza -romantični ambijent za dvoje, 90min

  • Finska sauna i hidromasažna kupka
  • Maslac za tijelo od čokolade
  • Boca šampanjca ili muškata
  • Choco Mousse

Zamamni miris kupke, koja iznimno omekšava i njeguje kožu, dovodi vas u stanje potpune opuštenosti u idealnom ambijentu za dvoje.  Finska sauna pridonosi vašem općem zdravlju, potiče cirkulaciju, podiže imunitet te detoksicira tijelo.

Za savršeni sklad nakon saune i kupke,  vašeg partnera/partnericu možete lagano izmasirati čokoladnim krema maslacem za dodatni dašak opuštenosti & zadovoljstva.

Vaša će osjetila biti istančana a cijeli će doživljaj upotpuniti boca pjenušavog šampanjca ili muškata uz slatki Choco Mousse.

PROMO CIJENA: 450KN / 90min