masaze
MASAŽE

Izdvojite vrijeme za sebe i priuštite svome tijelu predah, potpunu relaksaciju i zadovoljstvo odabirom masaže iz naše bogate ponude. Priroda sadržana u finim teksturama eteričnih ulja koja koristimo u masažama upija se u sve pore vaše kože i opušta tijelo i um. Mirise i umirujuće učinke lavande, kadulje, ružmarina, smilja, masline i ostalog mediteranskog bilja iz ekološkog uzgoja, vaše će tijelo pamtiti dugo.

MEDITERRANEAN BALANCE TOUCH

Inspirirana mediteranom, ova kompletna ili parcijalna manualna tehnika masaže sa 100% prirodnim i organskim uljima njeguje svaki tip kože i dovodi tijelo i um u ravnotežu. Smanjuje napetost u mišićima, stimulira cirkulacija i potiče relaksaciju.

TRANQUILLITY

Masaža tijela i lica aromatičnom mješavinom esencijalnih ulja za potpuno opuštanja. Pokreti su spori, duboki, ali istovremeno čvrsti i ugodni. Ovom masažom djelujemo na dubinsko opuštanje psihofizičkih napetosti.

AROMATIC CANDLE MASSAGE

Prirodna svijeća otapa se u rukama teraputa te se umirujućim pokretima masaže lagano nanosi na kožu. Odaberite miris svijeće prema željenom efektu masaže.

ORGANIC MUM TO BE

Prirodnim i organskim maslinovim ili bademovim uljem, ova masaža njeguje kožu i umiruje tijelo i um. Masaža se izvodi na stolu prilagođenom potrebama trudnice kako bi imala svoj potpuni efekt.

DE-STRESS MASSAGE

Stručne ruke naših terapeuta vratit će lakoću i mir te razbistriti vaše misli ovom inovativnom masažom leđa, vrata, lica & dekoltea.

SEA STONE BACK MASSAGE

Masaža leđa toplim jadranskim oblucima stvoriti će istinsku ugodu, potaknuti cirkulaciju i opustiti napete mišiće u tretiranom području.

SWEET ORANGE AROMA

Iznimno ugodna i opuštajuća aroma masaža cijelog tijela okupana je mirisima mediteranske prirode i aromatičnih balzama slatke naranče.

HEAD DE-STRESS MASSAGE

Masaža lica, vrata, dekoltea i vlasišta opušta, otklanja stres i dovodi um u ravnotežu pomoću prirodnih i organskih proizvoda.

MEDITERRANEAN BREEZE

Lagana i opuštajuća baš poput mediteranskog stila života, ova masaža relaksira tijelo i um posebno osmišljenim valovitim pokretima.