mikrodermoabrazija

MIKRODERMOABRAZIJA

MIKRODERMOABRAZIJA je jedan od od najpopularnijih tretmana u svijetu za blistav ten i glatkoću kože lica. Radi se o aparatnoj tehnici koja uz pomoć dijamantnog nastavka nježno i bezbolno, na kontroliran način uklanja zadebljali i odumrli sloj kože, smanjuje vidljivost proširenih pora, umanjuje i zaglađuju bore te ublažava hiperpigmentaciju.

Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože, a svoje svakodnevne aktivnosti možete obavljati odmah po završetku tretmana. Tretman se preporučuje u periodima kada lice ne izlažemo suncu stoga je ovaj period idealan da započnete svoju kuru.

Kod tretmana koristimo visokokvalitetnu profesionalnu kozmetiku BABOR. Mikrodermoabrazija lica može se obavljati jednom tjedno do jednom mjesečno, ovisno o koži i razlogu odabira tretmana. Najčešće je potrebno između 3 do 6 tretmana kako biste vidjeli puni učinak.Briga o koži započinje pravilnim čišćenjem.


Mikrodermoabrazija - opis i tijek tretmana


Tretman mikrodermoabrazije započinje površinskim čišćenjem lica. Nakon što je koža detaljno očišćena slijedi faza enzimatskog, nježnog, pilinga koji pomoću biljnih enzima uklanja mrtve stanice ostavljajući kožu lica mekom i glatkom.

Slijedi postupak tretiranja kože dijamantnim nastavcima različite jačine ovisno o potrebama vaše kože te nanošenje fluida/seruma također prema potrebama kože. Fluidi sadrže visoko koncentrirane prirodne aktivne sastojke za svaki tip i stanje na koži.

Na čisto lice aplicira se njegujuća i umirujuća maska, a nakon nje i završna krema koju nježnom masažom potiskujemo u kožu.

Bonus je sprejanje kisikom koje ima za cilj dodatno osvježiti kožu lica kako bi se postigao maksimalno željeni efekt!

Prije mikrodermoabrazije preporučuje se tretman mehaničkog čiščenja lica, koji uz gore nabrojane korake, podrazumijeva i:

  • Vitality test kojim će se utvrditi u kojem je stanju koža i što joj je potrebno
  • Osim enzimatskog pilinga opcija je i mehanički piling sa fino mljevenim granulama koštica marelica
  • Parna kupka za lice koja otvara pore i omekšava kožu

Po završetku tretmana naše će vas kozmetičarke savjetovati oko daljnje njege lica u skladu sa vašim potrebama.