SPA OAZA


SPA OAZA

Prepustite se atmosferi potpunog opuštanja u našem prelijepom ambijentu, ispunjenom aromatičnim mirisima uz zvuk lagane muzike i dozvolite da Vam Balance Diamant učini dan ljepšim! Došli ste na pravo mjesto!

Image
WOMEN SPA ESCAPE

Udovoljite sebi odmorom i tretmanom po mjeri svake žene

Venezian Golden Tales 80min

Spa ritual započinje mirisnom hidromasažnom kupkom uz jedinstveni spoj eteričnih ulja slatke naranče i cedra, za opuštanje cijelog organizma. Nastavlja se pilingom i masažom cijelog tijela i lica regenerativnim uljem uz dodatak čistog zlata.

Čaša finog muškata i čokoladni zalogaj zaokružiti će ovaj slatki bijeg i oduševiti svaku ženu koja želi ugoditi svome tijelu i duhu.

Image
MAN SPA ESCAPE

Odmor i ritual po mjeri svakog muškarca.

Roman Wine Therapy 80min

Hedonistički ritual inspiriran Antikom vraća vas u prošlost i omogućuje užitak u čarima ovog dekadentnog razdoblja. Tretman započinje kupkom u vinu, nastavlja se masažom cijelog tijela uljem od grožđa, a zaokružuje čašom Terana vrhunskih Istarskih vinara.

Image
SWEET COUPLE RESET 2h

Ekskluzivni ritual za dvoje u intimnoj Vip Spa Oazi uključuje nježni piling tijela, kupku i masažu tijela i lica, osiguravajući dubinsku relaksacija tijela, uma i duha, sinergijom aromaterapijskog učinka i vrhunskog Tranquillity proizvoda donose vam savršene zajedničke trenutke.

Čaša vina i slatki zalogaj zaokružiti će vaše jedinstveno uživanje.

Probudite romantiku u sebi i njegujte vašu ljubav. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Image
VIP SPA OAZA – privatna hidromasaža i sauna, 2h

Ponekad sve što nam treba je mir i vrijeme za sebe! U našoj Vip Spa Oazi možete to i ostvariti! Opuštanje u hidromasažnoj kupki uz dodatak mirisnih eteričnih ulja, te korištenje privatne finske saune je sasvim dovoljno da se opustite od svakodnevnih briga!

DODATNO

Ukoliko želite nekome pokloniti ovakve trenutke kao poklon za godišnjicu, rođendan ili proslaviti Vama bitan dan, tu smo da vam to ispunimo. Prema vašoj želji u ponudu se može uključiti boca vina i specijalni slatki ili slani zalogaj, svježe voće ili piće po želji.

Isto tako ovaj se paket može nadopuniti masažom ili ritualom po izboru za vaše trenutke potpunog opuštanja i harmonije. Prepustite se ugođaju koji stvaramo samo za vas…

ZANIMA LI VAS I SMJEŠTAJ U HOTELU VALAMAR?

Za Vas smo pripremili i SPA OAZA ponudu sa smještajem u hotelu Valamar Diamant u kojem se nalazi i naš Balance Diamant Centar.
Saznajte više o našoj ponudi.

WOMEN ESCAPE SPA PAKET SA SMJEŠTAJEM U HOTELU VALAMAR
Saznajte više
MAN ESCAPE SPA PAKET SA SMJEŠTAJEM U HOTELU
Saznajte više
SWEET COUPLE RESET SPA PAKET SA SMJEŠTAJEM U HOTELU VALAMAR
Saznajte više

Dozvolite da brinemo o Vama.

Dobrodošli!