TOP 5
Balance Diamant zimskih promo ponuda


Image

TOP 5
Balance Diamant zimskih promo ponuda

Upoznajte zimu na Balance Diamant način i uživajte u njoj! Sa posebnom pažnjom za vas smo pripremili Top 5 Zimskih Ponuda sa odabranim masažama i tretmanima po promotivnim cijenama. Za vaše istinsko opuštanje i odmor isplanirajte zimu na vaš način u ugodnom ambijentu Balance Diamant Centra i otkrijte čari naših ponuda jer #BalanceZimaGodiSvima.

#StayCozyThisWinter
cozy winter massage
COZY WINTER MASSAGE
 • Masaža cijelog tijela i lica toplim uljem, 60min

Ugodite vašem tijelu ovom iznimno ugodnom masažom toplim uljem sa česticama koje bogato hrani i njeguje vašu kožu. Utoplite se i umirite u ovim hladnim zimskim danima i dozvolite našim terapeutima da vam pruže potpuni doživljaj odmora i revitalizacije.

Nakon masaže čeka vas šalica toplog čaja.

Priuštite si trenutke opuštanja i ugode, tijelo i um biti će vam zahvalni!


   Image
   WINTER RECOVER Face Treatment
   • Organic Recover Facial tretman lica, 45min
   • Opuštajuća masaža leđa toplim uljem, 20min

   Doskočite izazovima hladnog vremena i pobrinite se za svoje lice na vrijeme. Organic Recover bogati je vitaminski tretman lica koji intenzivno hrani, umiruje, oslobađa kožu od svakodnevnog stresa i štiti je od vanjskih utjecaja.

   Samom tretmanu prethodi aromatična opuštajuća masaža leđa toplim uljem kako bi u cijelosti otpustili stres i obnovili svoje psihofizičko stanje.

   Poklonite sebi savršen tretman za harmoniju svih vaših čula.

   Promo cijena: 390kn / 65min

   Image
   BALANCE WINTER DETOX
   • Zimski Detox tretman, 60min
   • Masaža lica hidratantnom kremom, 15min

   Zimi se naše tijelo sporije kreće i akumulira veću količinu toksina. Zato je Thermal Mud idealan tretman koji će osigurati izbacivanje nagomilanih štetnih tvari iz organizma. Detox uključuje piling cijelog tijela i tretman toplim termalnim blatom koji služi za drenažu i detoksikaciju tijela. Za dodatni doživljaj zdravlja i ugode pobrinuti će se stručni terapeuti koji će za vrijeme djelovanja sastojaka na tijelu izmasirati vaše lice hidratantnom kremom koja regenerira i osvježava kožu.

   Nakon tretmana čeka vas šalica detox čaja za potpuni efekt.

   Zima je period odmaranja, ugodite svome tijelu ovim potpuno opuštajućim i umirujućim ritualom zdravlja.

   Promo cijena: 250kn / 60min
   Image
   SUNNY WINTER TIME

   Neka svaka srijeda učini ovu zimu sunčanom i toplom! Balance Sunčana srijeda donosi vam 30% popusta na redovnu cijenu solarija.

   Lijep ten jedan je od prvih razloga zašto zimi posjećujemo solarij. U ponudi je stojeći solarij MEGASUN OPTIMA koji omogućava savršeno tamnjenje uz P2 VITAMIN D lampe.

   ⁣Savjet: prije sunčanjanja naš prijedlog je napraviti piling tijela kako bi si osigurali ujednačeno tamnjenje, a za bolje primanje boje savjetujemo aplicirati posebnu kremu za solarij koju možete nabaviti kod nas u Balance-u.

   Osunčajte vašu zimu!

   Solarij: 30% popust srijedom
   Image
   WINTER PHANTASY for Couple
   • Hidromasažna kupka, 20min
   • 2x Masaža toplim svijećama, 45min

   Toplo opuštanje za dvoje uključuje aromatičnu hidromasažnu kupku na bazi meda & mlijeka čije su arome povezane sa smirenošću i toplinom - ugodom, a to je ono što nam svima povremeno zatreba u ovim hladnim zimskim danima.

   Nakon kupke slijedi masaža toplim svijećama obogaćenim biljnim maslacima i eteričnim uljem cimeta koje potiče cirkulaciju, zagrijava mišiće i ublažava osjećaj iscrpljenosti.

   Nakon ovog zajedničkog, iznimno učinkovitog i ugodnog rituala, čekaju vas topli čaj & zimski slatki zalogaj.

   Odvojite vrijeme za sebe i ugodite si ovim toplim zajedničkim trenutcima.

   Promo cijena: 650kn / 65min

   Pristupnica za članstvo

   Članstvom u Balance Mediterranean Spa centru ostvaruju se brojne pogodnosti u vidu posebnih ponuda, povoljnih cijena, darivanja, boljeg razumijevanja individualnih želja i potreba članova, te se doprinosi kreiranju novih i stalnog usavršavanja postojećih programa Spa centra.   Ostvarenjem članstva u Balance Mediterranean Spa centru ostvarujete pogodnosti i u FizioCentru Deković!