Dočekajte ljeto spremni!

Znamo da ljeto još nije stiglo, ali jako mu se radujemo jer napokon možemo uživati ​​u suncu, dužem danu, ali i sunčanju! Ako se, pak, osjećate pomalo bez sjaja i niste baš zadovoljni onim što vidite u zrcalu (nepotrebno sigurni smo), čitajte dalje!

Prvo sunce često izaziva sumnju u naš izgled. Zbog toga je važno voditi brigu o pravilnoj njezi tijekom cijele godine. Jedan od glavnih ljetnih izazova zasigurno je celulit, često se naziva i „narančina kora”, koji uglavnom pogađa trbuh, bedra, stražnjicu, područje iznad koljena, ali i ruke. Postoje razne tvrdnje o njegovom uzroku, ali jedno je sigurno. Celulit je uzrokovan nezdravim načinom života, vrstom prehrane, količinom sna ili neizbježnim stresom koji različito utječe na svaki organizam.

I dolazimo do pitanja koje se nameće mnogima od nas - Kako se riješiti celulita? I to što brže, lakše i učinkovitije! To pitanje je zapravo tjeskoba oko 90 posto svih žena, ali postoje dobre vijesti!

Ako se stvarno želite učinkovito riješiti celulita, vrijedi pogledati naše ANTICELULITNE PROMO PAKETE koji će vam pomoći pripremiti tijelo za ljeto i spriječiti da se stresirate oko toga kako izgledate na plaži, pored bazena ili u laganoj ljetnoj haljini. Nema razloga zašto se ne biste osjećali samopouzdano i ugodno u svojoj koži!

U pitanju su intenzivni tretmani tijela i masaže koji u kombinaciji sa aparatnim tehnikama djeluju na tvrdokorni celulit, masne naslage i suvišnu tekućinu nakupljenu u „narančinoj kori” te uključuju 4 programa prilagođena vašim potrebama.

Uz ove programe, praćene smjernicama naših Balance terapeuta, zajedno s jednostavnim savjetima poput održavanja hidratacije cijelog tijela, na dobrom ste putu da se riješite celulita i dočekate ljeto spremni!

Želite saznati više o anticelulitnim promo paketima ili zakazati termin? Zatražite više informacija na recepciji Balance Diamant Centra ili na broj telefona: +385 98 1875 835