Image

WINTER SPA OFFER

Zimska posebna ponuda: 14.12.22. - 28.02.23.


Image
WINTER SPA RHAPSODY
Opuštajući Spa Ritual za dvoje
  • Hidromasažna kupka
  • 2x Masaža tijela toplim svijećama
  • Topli čaj i slatki zalogaj
  • Opcionalno: Infracrvena Sauna*

Toplo opuštanje za dvoje uključuje hidromasažnu kupku na bazi meda & mlijeka čije su arome povezane sa smirenošću i toplinom - ugodom, a to je ono što nam je svima potrebno u ovim hladnim zimskim danima. Nakon kupke slijedi masaža toplim svijećama obogaćenim biljnim maslacima i eteričnim uljem cimeta ili čokolade koji potiču cirkulaciju, zagrijavaju mišiće i ublažavaju osjećaj iscrpljenosti. Topli čaj & slatki zalogaj zaokružiti će ovu priču prave tople Spa Rapsodije.

*OPCIONALNO: Prema želji ritual se može upotpuniti infracrvenom saunom koja pridonosi općem zdravlju, potiče cirkulaciju, podiže imunitet te detoksicira tijelo.

Odvojite vrijeme za sebe i ugodite si ovim toplim zajedničkim trenucima.

Promo cijena
80' - 
100€ / 750kn 
*90' - 127€ / 950kn
comfy
COMFY WINTER MASSAGE
Aromatična masaža cijelog tijela

Ugodite sebi ovom iznimno ugodnom masažom toplim aromatičnim svijećama koje će opustiti vaše tijelo i um te bogato nahraniti i njegovati vašu kožu. Utoplite se i umirite u ovim hladnim zimskim danima.

Nakon masaže čeka vas šalica toplog biljnog čaja.

Priuštite si trenutke opuštanja i ugode, tijelo i um biti će vam zahvalni!

Promo cijena
50' - 51€ / 390kn


couple
WINTER CHOCO RETREAT
Najam Vip Spa Oaze
  • Romantični ambijent za dvoje
  • Hidromasažna kupka
  • Maslac za tijelo od čokolade
  • Šampanjac & čokoladni zalogaj

Zamamni miris kupke, koja iznimno omekšava i njeguje kožu, dovodi vas u stanje potpune opuštenosti u idealnom ambijentu za dvoje. Za savršeni sklad nakon saune i kupke, vašeg partnera/partnericu možete lagano izmasirati čokoladnim krema maslacem za dodatni dašak opuštenosti & zadovoljstva.

Vaša će osjetila biti istančana a cijeli će doživljaj upotpuniti boca pjenušavog šampanjca ili muškata uz fini čokoladni zalogaj.

Promo cijena
90' - 60€ / 450kn
skin
WINTER SKIN GLOW
Bogati tretman lica & opuštajuća masaža leđa
  • Hydramemory Facial tretman lica

Doskočite izazovima hladnog vremena i pobrinite se za svoje lice na vrijeme. Hydramemory je bogati tretman lica koji intenzivno hrani, njeguje i dubinski hidratizira Vašu kožu te štiti je od vanjskih utjecaja.

Promo cijena
70' - 56€ / 420kn