Image

WINTER SPA OFFER

Zimska posebna ponuda: 01.12.21. - 28.02.22.


Warm Up. Relax. Enjoy.

comfy
COMFY WINTER MASSAGE
Aromatična masaža cijelog tijela toplim uljem

Ugodite sebi ovom iznimno ugodnom masažom toplim uljem sa aromatičnim biljem mediteranske šume, koje opušta vaše tijelo i um te bogato hrani i njeguju vašu kožu. Utoplite se i umirite u ovim hladnim zimskim danima i dozvolite našim terapeutima da vam pruže potpuni doživljaj odmora i revitalizacije.

Nakon masaže čeka vas šalica toplog biljnog čaja.

Priuštite si trenutke opuštanja i ugode, tijelo i um biti će vam zahvalni!

Promo cijena 50' - 290kn


Image
WINTER SPA RHAPSODY for Couple
Opuštajući Spa Ritual za dvoje
  • Hidromasažna kupka
  • 2x Masaža tijela toplim svijećama
  • Topli čaj i slatki zalogaj
  • Opcionalno: Infracrvena Sauna*

Toplo opuštanje za dvoje uključuje hidromasažnu kupku na bazi meda & mlijeka čije su arome povezane sa smirenošću i toplinom - ugodom, a to je ono što nam je svima potrebno u ovim hladnim zimskim danima. Nakon kupke slijedi masaža toplim svijećama obogaćenim biljnim maslacima i eteričnim uljem cimeta ili čokolade koji potiču cirkulaciju, zagrijavaju mišiće i ublažavaju osjećaj iscrpljenosti. Topli čaj & slatki zalogaj zaokružiti će ovu priču prave tople Spa Rapsodije.

*OPCIONALNO: Prema želji ritual se može upotpuniti infracrvenom saunom koja pridonosi općem zdravlju, potiče cirkulaciju, podiže imunitet te detoksicira tijelo.

Odvojite vrijeme za sebe i ugodite si ovim toplim zajedničkim trenucima.

Promo cijena 80' - 790kn | *90' - 950kn
skin
WINTER SKIN GLOW
Bogati tretman lica & opuštajuća masaža leđa
  • Organic Recover Facial tretman lica
  • Opuštajuća masaža leđa

Doskočite izazovima hladnog vremena i pobrinite se za svoje lice na vrijeme. Organic Recover bogati je vitaminski tretman lica koji intenzivno hrani, umiruje, oslobađa kožu od svakodnevnog stresa i štiti je od vanjskih utjecaja.

Samom tretmanu prethodi aromatična opuštajuća masaža leđa toplim uljem kako bi u cijelosti otpustili i priuštili si tretman kakav zaslužujete.

Promo cijena 70' - 390kn


couple
WINTER CHOCO RETREAT
Najam Vip Spa Oaze - romantični ambijent za dvoje
  • Hidromasažna kupka
  • Maslac za tijelo od čokolade
  • Šampanjac ili muškat – prema odabiru & čokoladni zalogaj

Zamamni miris kupke, koja iznimno omekšava i njeguje kožu, dovodi vas u stanje potpune opuštenosti u idealnom ambijentu za dvoje. Za savršeni sklad nakon saune i kupke, vašeg partnera/partnericu možete lagano izmasirati čokoladnim krema maslacem za dodatni dašak opuštenosti & zadovoljstva.

Vaša će osjetila biti istančana a cijeli će doživljaj upotpuniti boca pjenušavog šampanjca ili muškata uz fini čokoladni zalogaj.

Promo cijena 90' - 450kn

OPCIONALNO: Prema želji CHOCO RETREAT se može nadopuniti profesionalnom Chocko Spa masažom naših terapeuta i/ili INFRACRVENOM SAUNOM. Ove se usluge dodatno zaračunavaju u ponudi.